Talent ontplooien

de Gevorderde Kunstenaar

Leer beter tekenen of schilderen vanuit jouw creativiteit!
Doe jij ook mee met deze leuke cursus?

Sinds 2018  splitsen de groepen zich in twee verschillende groepen.

Deze groep is speciaal in het leven geroepen voor de al al wat oudere leerlingen vanaf ongeveer 10 jaar tot en met 14/15 jaar.

Je tekent/schildert graag, of bent graag creatief bezig. En je wil eigenlijk wel wat beter leren tekenen of schilderen.

We kijken in de lessen ook naar hoe beroemde kunstenaars werkten, naar hun technieken en zo leer je die technieken in jou kunstwerken toe te passen.

Vaak ben je langer dan een les met een kunstwerk bezig, zo heb je de tijd en gelegenheid om het ook echt mooi te maken!

Het leren van teken en schilder-technieken hoort uiteraard ook bij de cursus, maar ook het ontdekken wat bij jou past, het ontdekken van jouw eigen stijl! Want misschien werk je wel graag abstract….of realistisch….of een mengeling!

Ik geef lessen in technieken naar aanleiding van kunstenaars uit de kunstgeschiedenis maar  je krijgt ook de vrijheid om zelf te bepalen wat je maakt.  Ik ben er om je te begeleiden en je nieuwe dingen te laten ontdekken.

PRAKTISCH

Leerlingen vanaf 10 jaar zijn welkom om in deze groep te beginnen. Vaak heb je thuis al ontdekt dat je graag tekent/schildert/creatief bezig bent. Misschien ben je bij mij (of ergens anders) al op les geweest.

De cursus start op woensdag 6 oktober 2021 en heeft 32 lessen.

Lestijden zijn van 16.15 tot 17.45 uur.

Lesgeld is 267 euro inclusief materiaalgebruik.(Ben je een nieuwe leerling? Dan is je eerste les altijd een gratis proefles. Later instromen is mogelijk, mits er nog plaats is.)

Voorbeelden

Omdat deze groep nieuw is, staan hier nog geen voorbeelden van kunstwerken die gemaakt zijn tijdens deze cursus. Maar van leerlingen rond 10/11 jaar. Ik ben reuze benieuwd welke kunstwerken hier komen te staan!

Weet je niet zeker in welke groep je het beste past?  Of lijkt het je leuk om eens een keertje vrijblijvend mee te doen? Neem dan even contact met me op. Ik beantwoord al je vragen graag!